Udstyr Til Vandsport På Tilbud

Det kan være en dyr hobby at starte med at surfe, stå på wakeboard eller snorkle når bare en våddragt i specialmål let render op i 3-4.000,-  læg dertil et board til 5-7.000,- og alt tilbehøret så kan det hurtigt være en sport der er for dyr for de fleste.

Heldigvis er der flere steder mulighed for at leje udstyr på time eller dagsbasis, men nogle ting er man bare nød til selv at eje.

 

Rabataftaler for klubben

Vi arbejder netop nu på at få en række rabataftaler kun for vores medlemmer, der for de fleste gerne skulle betyde at kontingentet faktisk er gratis da den rabat du opnår på dine normale køb udgør kontingentet.

Der er et stykke vej endnu, men vi har en dialog kørende med en række butikker og håber at få en række faste partnere til klubben der både kan hjælpe os med rabatter og udstyr.

 

Årets bedste tilbud

En gang om året er der dog mulighed for bedre rabatter end vi kan hjælpe dig med, og det er når butikkerne rydder op i lagrene under Black Friday, det er her du finder de bedste tilbud i 2017 og personligt er det også ofte her jeg foretager de store indkøb. Sidste år havde de fleste butikker som Surfline, Westvind og mange andre gode rabatter på store som små ting og jeg fik f.eks. selv et nyt board og en masse tilbehør til mit Go Pro kamera

Når du selv skal ud og finde de gode tilbud er det derfor den sidste fredag i November

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *