Tak til vores Sponsorer

Så fik vi endeligt det sidste udstyr til vores drone i hus og som du kan se på billedet har vi allerede været ude og lege! Samtidig kan vi afsløre at vi har fået en samarbejdspartner der har sikret os Stand Up Paddleboards til klubben, nok til at vi kan starte et helt hold med op til 10 personer!

Med det sagt vil jeg hoppe direkte til dem der har hjulpet os og fortælle lidt mere om dem!

 

Playstuff – Gadgets til Drengerøve

Playstuff er en ny butik med forskellige gadgets. Det spændende er dog deres sektion med udstyr til vandsport som passer perfekt ind i vores målgruppe. Det er meningen at dette skal blive begyndelsen på et langt samarbejde hvor den første del har været 12 Stand Up Paddleboards der er blevet indkøbt til en god pris.

For at få størst mulig succes med det har vi valgt først at starte holdet til foråret. Ud over 1-2 ugentlige hold regner vi også med at det bliver muligt selv at låne dem når man er medlem af klubben og vi vil leje dem ud for at tjene lidt ekstra til klubkassen.

Vil du se lidt nærmere på udstyret? Så hop over til Playstuff her

 

Indbetalings Bonusser – Et Godt Udgangspunkt til Betting

Firmaet indbetalings bonusser har ikke som sådan noget med vandsport at gøre, men der er en del af os i klubben der better på surfing og andre sportsgrene og vi valgte at give dem muligheden for at hjælpe os med vores sidste udstyr til video imod at de får eksponering i vores videoer.

Et samarbejde der nok skal komme til glæde for alle parter.

Vil du vide mere ? Så gå til velkomstbonus her

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *