Så starter VM i Paddle Surfing I København

Da Danmark i 2016 vandt VM i Paddle Surfing var det en kombination af den pulserende storby København og surfer mekkaet Cold Hawaii i Thy der solgte ideen og det er lige netop kombinationen af Vesterhavet der med sine kraftige bølger er modsætningen af havnen i København der gør det spændene.

Mesterskabet har fået navnet Copencold Hawaii og man forventer spændende kampe imellem verdens bedste surfere når de mødes her i Danmark. Det er første gang at man under VM i Paddle Surfing har kombineret det naturlige og bynære og det vil helt sikkert sørge for at der er fyldt med tilskuere og noget for alle surfer typer.

Det er faktisk første gang at VM i Paddle Surfing afholdes i Europa og det består af 2 forskellige konkurrencer. Den første er Long Distance Racing som foregår i København hvor de rolige bølger skal være med til at sikre kampe på vandet med høj fart inden atleterne fragtes til Thy hvor de 2 sidste klasser Technical Racing og Relay Race afvikles. Det vil være over 250 deltagere fra mere end 50 nationer til eventet der varer over 12 dage.

Her i Danmark har vi en dobbelt verdensmester i Paddle Surfing eller SUP som det også kaldes, det er Casper Steinfath fra Klitmøller som burde have gode chancer her på hjemmebane.

Vi glæder os meget til at være ude og følge eventet! Ses vi?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *