Nyt Legetøj i Klubben

Selvom vi endnu ikke officielt er blevet en klub har vi haft et mindre overskud ved flere af de arrangementer vi har afholdt indtil videre og det har vi bestemt os for løbende at bruge på indkøb af udstyr.

 

Listen over ønsker er lang, men en af de ting vi gerne vil er lave lækkert præsentationsmateriale af vores aktiviteter og hvilken bedre måde at gøre det på end at have en drone i klubben som vi løbende bruger til at optage flere af vores events på! Valget faldt på en DJI Phantom der er den måske mest kendte drone i dag og også en af de bedste til semi-professionelle optagelser. Den har en lang række spændende funktioner som at den kan følge personer på vandet, selv flyve tilbage på land hvis den mister signalet og meget andet der gør den til et perfekt valg for os.

Vi har sammen med dronen valgt at købe en ”redningsflåde” da vi primært flyver over vand, det er basalt set en lille flåde der puster sig op hvis den kommer i vandet og det betyder at vi kan redde den hvis noget skulle ske. På samme tid har vi også altid et par store flasker med demineraliseret vand til at skylle den hvis det skulle ske da saltvand og elektronik ikke er en god kombination. Vi glæder os meget til at vise jer de første optagelser med dronen og kommer helt sikkert snart med en præsentationsvideo af hvad vi har afholdt af events i klubben.

 

Vi søger en person der løbende vil hjælpe os med redigering af materialet, vi er selv i gang nu, men det er en opgave vi gerne vil finde en frivillig der har lyst til at hjælpe med. Til gengæld vil dit navn komme med i alle videoerne og vi vil løbende få en række andre fordele til vores frivillige.

 

Næste indkøb bliver et par wakeboards så i kan låne af os frem for at betale når vi tager ud på banen på Amager og så en række våddragter i forskellige størrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *